Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vičević potvrđen kao novi predsjednik HBS-a, kreće Interliga | Fight Site

Vičević potvrđen kao novi predsjednik HBS-a, kreće Interliga

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.11.2011 20:02h Autor:

Ante Vičević

Hrvatski boksački savez od danas i službeno ima novog predsjednika. Ante Vičević na izvanrednoj izbornoj skupštini nedavno je izabran za novog predsjednika, a danas se oglasio i gradski Ured za upravu koji je svojim rješenjem potvrdio da je sve legalno.

Pod motom “Boks boksačima” Vičević će HBS voditi zajedno s brojnim istaknutim bivšim boksačima. Za dopredsjednika je izabran Ante Matas iz Splita, dok su članovi izvršnog odbora dr. sc. Damir Škaro, Pero Tadić, Mario Šivolija i drugi istaknuti boksači.

S obzirom da se sumnja kako je prethodno vodstvo na čelu s predsjednikom generalom Mladenom Kruljcem i tajnicom Melitom Lochert počinilo brojne financijske malverzacije, Vičević najavljuje detaljnu analizu zatečenog stanja u HBS-u te podnošenje kaznenih prijava ukoliko se pokaže da za to ima opravdanih razloga.

“Među prvim potezima bit će nam izrada novog sustava natjecanja u Hrvatskoj za kadete i juniore, a od iduće godine započet će i Interliga u kojoj će sudjelovati boksači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te iz Crne Gore. Ukinut ćemo i nedavno uvedenu zabranu za borce iz drugih borilačkih sportova kojima je bilo onemogućeno sudjelovanje na prvenstvima Hrvatske”, najavio je novi predsjednik kojeg u idućem razdoblju očekuje očito mnogo posla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI