(VIDEO) Wilder nakon snimke gdje ga Fury ismijava: Moram mu nanijeti bol!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.11.2018 18:10h Autor:

Deontay Wilder

Deontayu Wilderu niti malo se nije svidjela snimka na kojoj Tyson Fury ismijava njegovu udaračku tehniku. Zapravo ga je razbijesnila do te mjere da “Bronze Bomber” trenutno niti ne razmišlja o pobjedi nego tome kako da Furya što žešće povrijedi.

Wilderu su pustili dio snimke gdje Fury govori o njegovom načinu boksa, a posebnu je kritiku imao prema načinu udaranja. Fury tvrdi da nema šanse da ga Wilder takvim načinom ugrozi na bilo koji način, a posebno da nema šanse da ga ozbiljnije pogodi. Ekipa s BT sportsa, koja je video snimila, tražila je od Wildera reakciju.

On je par sekundi gledao u prazno, onda je plačljivim glasom rekao “ne mogu dočekati borbu” te se ustao. Ipak, odmah nakon toga svi su se glasno nasmijali, dok je Wilder onda počeo govoriti o tome kako se zapravo osjeća.

“On mi stvara čudan osjećaj. Moj mentalitet je sada drugačiji i kada ga gledam, samo mislim o tome kako da ga ozlijedim. U ovom trenutku je sve samo stvar boli koju mu moram nanijeti. Priča je gotova i ovo sada je ozbiljan posao. Sada dolazimo u moju džunglu”, rekao je Wilder.

Do meča, koji se održava prvog dana prosinca, ostalo je još točno četiri tjedna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI