(VIDEO) Tko udara jače? Lennox Lewis i Mickey Rourke se okušali protiv Garcije, Cruza, Spencea…

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.11.2018 12:19h Autor:

Lennox Lewis

Ugledna TV kuća FOX Sports je prije nekoliko dana organizirala službeno predstavljanje svoje boksačke sezone za 2019. godinu.

Među uzvanicima su bili i poznati boksački šampioni poput Errola Spencea, Dannya Garcie, Lea Cruza…ali i uzvanici poput legendarnog svjetskog prvaka i boksačkog velikana Lennoxa Lewisa ili glumca i boksača Mickeya Rourkea.

Dio inventara prostora gdje se svečanost održavala je bila i boksačka kruška – najdraža stvar svakom zaljubljeniku u šakački sport. Nije trebalo dugo da se boksačke zvijezde počnu redati na njoj pokušavajući ostvariti što bolji rezultat i oboriti rekord.

Prvi je krušku udario bivši svjetski prvak Lennox Lewis koji je postigao rezultat od 843. Britanac nije bio previše zadovoljan brojkama koje je  mašina pokazala, ali je odbio ponoviti svoj pokušaj. Zatim su na red stigli Spence, Garcia, Cruz… i ostali boksači. Oni su redom bilježili više od 900 funti snage na ovoj mehaničkoj krušci.

Sve rezultate snage udaranja, uključujući i onaj slavnog glumca Mickeyja Rourkea, provjerite u dva videa koji slijede u članku, a objavili ih je Fighthype i Fighthub.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI