(VIDEO) Tenshin Nasukawa upisao brutalnu nokaut pobjedu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.11.2018 10:46h Autor:

Tenshin Nasukawa (Instagram)

Tenshin Nasukawa nastupio je na eventu azijske kickboxing promocije Rise, gdje je upisao svoju novu nokaut pobjedu. Tri puta u prvoj rundi rušio je Taikia Naita.

Nakon što je potvrđeno kako će se egzibicija protiv Floyda Mayweathera ipak održati, Tenshin Nasukawa mogao se posvetiti onome što je ispred njega. A jučer je to bio Rise 129 event, na koji je otišao nastaviti svoju impresivnu seriju kickboxing pobjeda. 20-godišnji Japanac za svoju je 28. pobjedu, u jednako toliko profesionalnih nastupa, trebao nešto više od pola prve runde.

Zapravo, može se reći manje od pola runde, jer je do prvog brojanja za Naita došlo nakon nešto više od minute, a nakon toga je sve bilo samo pitanje vremena. Rezultat toga brojanja je direkt koji je došao kao završni udarac nevjerojatno brze i eksplozivne serije. Naito se vratio nakon brojanja, no Tenshin tada napada još žešće i nevjerojatan je broj udaraca koji može pogoditi u kratkom vremenu. Nakon što je dva puta završava na zemlji, Naito je pokušao još jednom se vratiti u meč, ali nova serija udaraca rezultira time da sudac prekida meč.

Ovaj meč pravi je primjer onoga što može Japanac, koji će posljednjeg dana ove godine imati boksački okršaj protiv Floyda Mayweathera. I upravo boksačke kombinacije ovog nevjerojatnog talenta izgledaju strašno. Iako je meč protiv Mayweathera potvrđen kao egzibicija na tri runde, predsjednik Rizina Nobuyuki Sakakibara je već rekao da nikako ne smijemo otpisati mogućnost nokauta.

Bilo bi zanimljivo vidjeti lice Floyda Mayweathera dok je gledao ovaj video. A znamo da je, bio bi lud da ne provjeri što mladi Japanac može.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI