(VIDEO) Prince je sletio u Madison Square Garden! Pogledajte priču o čudesnom meču Hameda i Kelleya

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.06.2019 16:50h Autor:

screenshot

Prince Naseem Hamed jedan je od najboljih i najatraktivnijih boksača u posljednji 30 godina. Riječ je o borcu koji je svakim svojim nastupom ujedno oduševljavao i nervirao. Ispred vas je priča o njegovom američkom debiju i čudesnom meču protiv Kevina Kelleya.

1997. godine Prince Naseem Hamed bio je 23-godišnji svjetski prvak perolake kategorije po WBO-u. Njegov profesionalni omjer bio je 28-0 i odlučio je kako je vrijeme da se okuša u Americi. Rezerviran je Madison Square Garden i Prince je u prosincu iste godine sletio u New York. Čekao ga je meč protiv Kevina Kelleya, iskusnog Amerikanca koji je u meč ušao s omjerom 47-1-2.

Ono što se dogodilo su možda i najuzbudljivije prve četiri runde u novijoj povijesti boksa, brawl bez prestanka u kojem su obojica završavala na podu, da bi Hamed na kraju slavio prekidom u spomenutoj četvrtoj rundi.

Ovo je priča o cijeloj organizaciji ovog meča i o njemu samom, a prate ju autentične snimke s mjesta događaja, uz izjave mnogih poznatih osoba i velikana svjetskog boksa. Ovo je nešto što se mora pogledati, a voljeli ga ili ne kao osobu, ako ste imali priliku gledati Hameda, u njegovim mečevima sigurno ste uživali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI