(VIDEO) Pogledajte kako je Hrgovićev protivnik u ožujku diskvalifikacijom doživio prvi poraz u karijeri

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.05.2019 16:30h Autor:

Gregory Corbin

Subotnji protivnik Filipa Hrgovića do sada je doživio jedan poraz. Dogodilo se to prije samo dva mjeseca, kad je prekidom poražen od bivšeg svjetskog izazivača Charlesa Martina. Zapravo, meč je završio diskvalifikacijom Corbina nakon četiri niska udarca.

Corbin i Martin nastupili su kao dio PBC on FOX programa predvođenog mečem Errola Spencea Jr. i Mikeya Garcije. Bio je to svakako najveći dotadašnji ispit za Corbina, koji je u meč ušao s 15-0. Protiv sebe je imao bivšeg izazivača Anthonya Joshue, koji je osim poraza od Engleza izgubio samo još jedan meč. Dogodilo se to jedan nastup ranije, kad ga je savladao uz Filipa Hrgovića najveći teškaški potencijal, Adam Kownacki.

Meč je bio ugovoren na deset rundi, a prekid je došao u osmoj. Sredinom meča Martin je počeo u potpunosti preuzimati kontrolu nad već potrošenim Corbinom, koji očito nije bio spreman za takav ispit. Sedmu rundu ga je dobrano istukao, a isto tako je nastavio u spomenutoj osmoj. Onda su viđeni očajnički pokušaji Corbina. Čak četiri puta u toj rundi je Martina pogodio niskim udarcima. Tri puta bio je upozoren, ali nakon četvrtog sudac više nije imao milosti te je diskvalificirao 38-godišnjeg boksača.

Video ispod teksta vam pokazuje što se dogodilo. Ovo je između ostalog i jako dobro upozorenje Hrgoviću s kakvim boksačem ima posla i na što treba pripaziti. Ne možemo biti sigurni kakav je Corbin boksač jer se osim Martina nije borio sa nekim poznatim imenima, no i pored toga treba neka kvaliteta za otvoriti karijeru s 15-0. Corbin svakako nije “journeyman”, a je li nešto više i je li se pripremio bolje nego za ovaj meč, saznat ćemo već u subotu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI