(VIDEO) Pacquiao i Broner uspješno odradili vaganje za današnji spektakl

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.01.2019 10:06h Autor:

Pacquiao vs. Broner

Manny Pacquiao i Adrien Broner uspješno su odradili vaganje za njihov večerašnji duel, s WBA regular pojasom kao ulogom. 

Meč se održava u velter kategoriji, kojoj se granica nalazi na 66.7 kilograma. Prvi je na vagu stao izazivač, odnosno Broner kojem je skala pokazala 66.45, dok je Pacquiao bio malo lakši od njega. Filipinac je izvagao 66.2 kilograma, što bi značilo kako su obojica blago ispod granice. Zapravo, dovoljno da s vaganjem ne bude nikakvih problema.

Iako su obojica daleko od najboljih dana, s tim da Broneru oni još uvijek mogu tek doći, uvijek je uzbudljivo kada imaš takva dva šampiona u međusobnom meču. Prvaka osam različitih divizija protiv prvaka četiri različite divizije. Za Pacquaiao ovaj meč predstavlja priliku da potvrdi kako je još uvijek u vrhu i kako može i dalje pobjeđivati najbolje na svijetu.

Broner je 11 godina mlađi od njega, no i on je već dugo tu. Danas mu je 29 godina, a sve što je do sada postigao se dogodilo prije njegove 25. godine. Zov novca i uživanja u istom je njegovu karijeru malo usporilo, no tvrdi kako je ponovno fokusiran te da ovim mečem kreće u osvajanje svjetskog boksa. Pacquiao bi mu, unatoč svemu što je već postigao, bio sigurno najveća pobjeda i put prema povratku i ostvarenju onoga što su mu na početku karijere predviđali. A to je da će postati ikona boksa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI