(VIDEO) Ovako je udarao Iron Mike! Pogledajte možda i najbolju kompilaciju Mikea Tysona na internetu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.12.2018 19:10h Autor:

Mike Tyson

Pred vama je video posvećen Mike Tysonu koji je toliko dobar i uzbudljiv da bi jednostavno bilo nepošteno da ga nismo podijelili s našim čitateljima. Uživajte!

Mike Tyson je po mnogima najtalentiraniji teškaš koji je ikada boksao. Po mnogima je neupitno najbolji, unatoč tome što to nije uspio zadržati kroz cijelu karijeru. Neki ga takvim ne priznaju i smatraju da nikada nije bio vrijedan samog vrha. No, ono što se slažu apsolutno svi je da je Mike Tyson bio boksač koji je sve ljubitelje “slatke znanosti” stavljao pred ekran. I svi se slažu da u teškoj kategoriji vjerojatno nikada nije bilo uzbudljivijeg boksača, neovisno o tome bilo to vrijeme kada je doslovno prolazio kroz svoje protivnike ili vrijeme kako je njegova forma ipak pala te kada su uslijedili i oni poznati porazi. Mike Tyson uvijek je bio magnet i to ne samo u ringu.

Upravo jedan od onih kojih cijene ovog boksača je autor videa koji se nalazi ispod teksta i kroz koji je jako dobro pregledan njegov život. Od početka i rada s legendarnim Cusom D’Amatom, preko snimaka s treninga sve do udaraca koji su završavali njegove najpoznatije mečeve i donosili njegove najveće pobjede.

Ne treba previše duljiti kada donosimo jedan ovakav video, potrebno je samo gledati i uživati.

Mike Tyson – Motivation Training

Mike Tyson –

Objavljuje Leher beton u Nedjelja, 14. siječnja 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI