(VIDEO) Novi kaos na pressici Wildera i Furya, umalo poletjele šake na pozornici

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.11.2018 10:50h Autor:

Deontay Wilder i Tyson Fury

Deontay Wilder i Tyson Fury održali su svoju posljednju konferenciju za medije prije subotnjeg meča, a ono glavno i najzanimljivije ponovno se dogodilo kada su se trebali sučeliti.

Sama “pressica” donijela je slične izjave onima kakve smo od njih dvojice već gledali tijekom prethodnih sličnih događanja. Jedan drugom poručili su neke standardne stvari tipa toga kako će se dogoditi demoliranje i sramoćenje, odnosno sve ono što je potrebno da bi se publiku dodatno nabrijalo na meč. Zapravo, Wilder je najavio kako je Furya nokautirati, dok je Britanac rekao da Amerikancu namjerava napraviti ono što je napravio Vladimiru Kličku. To bi značilo da se namjera poigravati, plesati po ringu te na kraju uvjerljivo slaviti na bodove. Ukratko, Fury dolazi uživati u meču.

Ono što je fanovima bilo najzanimljivije dogodilo se na kraju. Trebali su se boksači sučeliti, ali umjesto hladnog pogleda oči u oči došlo je do još jednog prepucavanja, gdje je zapravo Wilder bio onaj glasni, dok je Fury pokušavao izbjeći kontakt očima, što je Wildera dodatno frustiralo. U jednom trenutku došlo je do odgurivanja, a to je naravno na kraju dovelo do pravog kaosa, odnosno cijeli timovi su se uključili u scenu kakve viđamo na utakmicama ragbija ili američkog nogometa.

Na kraju je Fury doveo show do usijanja kada je skinuo majicu te je bio spreman odmah krenuti u okršaj. Naravno, sve je to u svrhu promocije, ali izgledalo je i više nego realno. Biti će zanimljivo vidjeti kako će boksači reagirati nakon sutrašnjeg vaganja, tj. hoće li onda ipak uspjeti posložiti jedno normalno sučeljavanje. Sve se čini kako oko ovog meča ipak ništa neće biti normalno i možemo samo razmišljati kakav će nas show tek čekati u ringu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI