Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Nasukawa: Linares me naučio kako naći put do Mayweatherove brade, iznenadit ću ga! | Fight Site

(VIDEO) Nasukawa: Linares me naučio kako naći put do Mayweatherove brade, iznenadit ću ga!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.12.2018 10:08h Autor:

Screenshot

Samo nas dvanaest dana dijeli do nove RIZIN-ove novogodišnje priredbe, na kojoj ćemo u “main eventu” gledati boksački meč između slavnog Floyda Mayweathera i domaćeg junaka Tenshina Nasukawe.

I dalje nije jasno o kakvom će se dvoboju raditi. Jer s jedne strane organizatori i Japanac tvrde da se radi o pravom, ali egzibicijskom meču. Dapače, Nasukawa najavljuje da će nokautirati Mayweathera unutar tri runde na koliko je ovaj meč zakazan. A s druge strane imate poptuno suprotne najave Mayweathera koji umanjuje značaj ovog dvoboja i potpuno ga gura u “egzibicijsku stranu”.

Bilo kako bilo, pravila su najavljena, a ukoliko jedan borac ne završi drugoga unutar tri runde, suci će proglasiti neodlučan ishod.

No, to ne znači da se Nasukawa ozbiljno ne sprema za ispit karijere. Jer i sama činjenica da će dijeliti ring sa slavnim boksačkim prvakom je za njega kruna dosadašnje karijere. U razgovoru za Japan Times je otkrio kako uči neke nove tehnike posebno za ovaj dvoboj.

“Uspio sam usvojiti toliko različitih novih poteza”, izjavio je komentirajući iskustvo treninga u Las Vegasu gdje je proveo posljednjih nekoliko tjedana.

“Trener i borac Jorge Linares me naučio kako pronaći put do glave Floyda Mayweather. Floyd ima nevjerojatnu obranu, tako da mi je Linares otkrio određene udarce koje mogu upotrebljavati protiv njega. Planiram koristiti uprvo te poteze i iznenaditi ga”, objašnjava Japanac i zaključuje:

“Kapitalizirat ću svoje kicboxing tehnike i ono sve što sam uspio naučiti.”

Nasukawa je velika zvijezda u Japanu, a ukoliko uspije svladati Floyda Mayweathera – neovisno o tome radi li se o pravom ili egzibicijskom dvoboju, postat će božanstvo!

 

View this post on Instagram

 

I’m not sure if a 42 year old can react to these. #rizin14 #cygames

A post shared by 那須川天心 (@tenshin.nasukawa) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI