Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Mannyu Pacquiau orobljena kuća u noći dok je prebijao Bronera | Fight Site

(VIDEO) Mannyu Pacquiau orobljena kuća u noći dok je prebijao Bronera

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.01.2019 12:14h Autor:

Manny Pacquiao

Za vrijeme dok je on prezentirao svu ljepotu svog boksa u meču protiv Adriena Bronera, pljačkaši su provalili u kuću Manny Pacquaio te otuđili stvari u velikoj financijskoj vrijednost.

Za razliku od Adriena Bronera, koji je nakon meča deluzivno tvrdio kako je pokraden, njegov protivnik pokraden je doslovno. Pljačkaši su provalili u njegov kalifornijski dom te su, prema medijima, odnijeli sve što bi moglo imati ikakvu značajniju financijsku vrijednost.

Kako isti mediji objavljuju, a može se vidjeti i na snimkama, oni to nisu odradili u tišini, nego je zatečena situacija bila takva da su stvari bile razbacane po cijelom domu. Nažalost, ništa od vrjednijih stvari nije ostalo, što samo daje do znanja kako su pljačkaši bili svjesni da su ušli nezamijećeno te su si mogli uzeti vremena koliko god im je potrebno.

Pokušaj pljačke Mannyeovog doma dogodio se već prije dvije godine, no tada su susjedi primijetili nešto neobično te su pozvali policiju koja je uhitila četiri počinitelja. Ovog puta se čini kako je u pitanju bila nešto profesionalnija ekipa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI