(VIDEO) “Kralj cigana” gostovao kod Rogana: Opisao kako si je pokušao uzeti život radi depresije, kokaina i alkohola!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.10.2018 13:23h Autor:

Tyson Fury /Photo by Mark Large

U četvrtak je u legendarnom podcastu kod Joea Rogana gostovao bivši svjetski boksački prvak Tyson Fury. “Kralj Cigana” će se početkom prosinca vratiti na veliku scenu mečem protiv Deonataya Wildera za titulu WBC prvaka te će ponovno pokušati postati svjetski šampion u teškoj kategoriji.

U izuzetno zanimljivom razgovoru Fury je pokazao sav svoj talent za ovaj dio svog posla; bio je koncizan, direktan, vrlo razpoložen i za najsitnije detalje, te je otkrio mnoge stvari koje do sada nisu bile poznate. Njegova životna priča jest zaista fascinantna, ali i nadahnjujuća, ako ste u problemima i želite se vratiti na pravi put.

U najzanimljivijem dijelu razgovora je otkrio kako se uspio oteti paklu depresije, droge i alkohola u koji je upao nakon pobjede protiv Vladimira Klička i osvajanja titula svjetskog prvaka. Britanac je otvoreno progovorio o psihičkoj bolesti s kojom se duže vremena bori, a opisao je i kako si je na vrhuncu depresije pokušao uzeti život.

Da vam ne otkrivamo sadržaj čitavog razgovora koji je brilijantan, preporučamo vam da pogledate podcast Rogana i Furyja!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI