(VIDEO) Izvagani Golovkin i Rolls, sve je spremno za “Big drama show”!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.06.2019 13:34h Autor:

Golovkin vs. Rolls

Gennady Golovkin i Steve Rolls izvagali su se pred današnji boksački spektakl na DAZN-u. To će Golovkinu biti prva borba nakon poraza od Canela Alvareza, ali ujedno i prva otkako je potpisao ugovor s DAZN streaming platformom.

37-godišnji GGG kreće u novu fazu svoje karijere, posebno iz tog razloga što je nakon dugo vremena promijenio glavnog trenera. Abela Sancheza zamijenio je Johnathonom Banksom i to bi trebalo donijeti neke promjene u njegovom stilu boksa. Ipak, agresivan karakter i konstantno traženje nokauta trebali bi i dalje biti njegov “forte”.

Protivnik mu je neporaženi Kanađanin, Steve Rolls (19-0, 10 KO). Veliku priliku pokušati će Rolls iskoristiti, iako je po svemu apsolutni autsajder. Poznato je kako bi ovaj meč samo trebao poslužiti kao Golovkinovo predstavljanje DAZN publici, nakon čega bi se trebalo krenuti u realizaciju trećeg meča protiv Canela Alvareza. Meksikanac je također dio DAZN platforme, tako da to ne bi trebalo biti problem dogovoriti.

“Mislim da ću biti pametniji. Imam ugovor na šest borbi i ići ću polagano.  Jako sam sretan i uživam u ovome”, najavio je GGG ovaj meč, s ciljem da do kraja ostane fokusiran. Tek nakon toga može krenuti u pregovore za ono što bi se, po svemu sudeći, trebalo održati u rujnu.

Ovaj meč neće se održati u Golovkinovoj primarno srednjoj kategoriji (72.5 kg), nego je dogovorena težina od 74.5 kilograma, koji su obojica zadovoljili. Pogledajte kako je bilo na vaganju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI