Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Iron Mike opušta se uz gigantski smotuljak | Fight Site

(VIDEO) Iron Mike opušta se uz gigantski smotuljak

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.02.2019 13:35h Autor:

Mike Tyson

Mike Tyson u posljednje vrijeme uistinu uživa u životu kakav si sam poželjeti može. Legalizacijom kanabisa postao je jedan od većih uzgajivača, a kao takav je uvijek poželjan gost na festivalima koji slave tu drevnu biljku. A onda se dogode situacije poput ove u videu.

Tyson je veliku većinu zemlje koju posjeduje iskoristio za ulazak u “marijuana business”. Svoju robu već je promovirao i izvan savezne države u kojoj živi pa je tako u Dublinu zapalio s Conorom McGregorom. Sad se pojavila snimka s jednog neimovanog festivala, na kojoj možemo Tysona vidjeti tijekom konzumiranja gigantskog jointa i čini se da uživa u tome.

Iron Mike je više puta govorio o tome kako marihuanu koristi još od ranih dana svoje karijere, a za meč protiv Andreya Golote iz 2000. godine je rekao da ga je cijelog odradio poprilično “napušen”. Tako je legalizacijom spojio posao i zadovoljstvo.

Osim toga, za desetak dana će Iron Mike ugostiti festival na svom ranču i možemo samo pomisliti što će se sve tamo događati. Možda se pojavi i Nate Diaz, za kojeg je Gilbert Melendez nedavno otkrio kako je velika faca u marihuana biznisu te da trenutno živi od pojavljivanja na takvim događajima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI