(VIDEO) Internet je složan: Fury je uskrsnuo poput “Undertakera”!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.12.2018 12:40h Autor:

5c610-15437682895113-800

Nema nikakve sumnje da se ključan trenutak boksačkog super meča između Tysona Furyja i Deonatayja Wildera dogodio u 12. rundi. Amerikanac je krenuo u završni napad, dobro je naciljao i uspio je pogoditi Britanca najprije desnicom, a onda i razornim lijevim krošeom.

“Kralj Cigana” ja pao kao da je metkom bio pokošen, još najmanje pet sekundi je nepomično ležao izravnat na podu buljeći u strop, a onda se odjednom, kao da je na daljinski pogon, ustao na noge. I sam Wilder je ostao šokiran samom činjenicom što je njegov protivnik preživio takva dva čista udarca.

Kasnije je Fury na press konferenciji objasnio zašto je čekao do posljednjeg trenutka nepomićno ležeći na podu i čekajući da sudac dođe do 6.

(VIDEO) Fanove zabavlja Wilderova reakcija na Furyjev čudesni oporavak, prvak se požalio: “Nije mi jasno zašto nisu ranije krenuli s brojanjem…”

“Nisam htio napraviti klasičnu grešku i odmah se početi dizati na noge. Nagledao sam se takvih slučaja kada se boksači u nokdaunu pokušaju odmah dići na noge, još uvijek nemaju ravnotežu pod nogama i onda stradaju. Kada ležite na podu u prvi trenutak uopće niste sigurni kako će vam noge reagirati kada se dignete na noge. Zato sam čekao, a sudac mi je dao poštenu priliku. Jednom kada sam se digao, nije bilo nikakvih problema, noge su me slušale i bio sam u redu”, objasnio je Fury.

No, neovisno o logičnom objašnjenju maštoviti boksački fanovi su u njegovom “uskrsnuću” vidjeli nešto što je legendarni WWE superstar “The Undertaker” činio čitavu svoju WWE karijeru – ustajao iz mrtvih!

Internet je vrlo kreativna zajednica pa već dva dana gledamo razne “fotošop” kreacije koje će navući osmjeh na vaš lice. Posebno ako ste WWE fan!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI