(VIDEO) I am Duran! Pogledajte najavu filma o jednom od najvećih ikad

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.05.2019 14:36h Autor:

Roberto Duran

Publika širom svijeta uskoro će dobiti priliku pogledati dokumentarni film o jednom od najvećih boksača svih vremena, Robertu Duranu. Pogledajte službenu najavu za “I Am Duran”.

Danas 67-godišnji “Hands of Stone” najpoznatiji je sportaš u povijesti Paname i jedini čovjek koji se mogao suprotstaviti jednom od najvećih diktatora u povijesti latinske Amerike, Manuelu Noriegi. Njegova karijera jedna je posebna priča, bilo sa sportskog, bilo s privatnog gledišta. Napokon smo dočekali dokumentarni film koji je to sve uspio spojiti u jedno.

U današnje vrijeme, kad najbolji boksači svijeta odrade dva meča godišnje, nezamislivo zvuči činjenica da je Duran došao do 103 profesionalne pobjede. Karijera mu je trajala 33 godine bez pauze, odnosno od 1968. do 2001. godine. Uz Julia Cesara Chaveza svakako je najveći “latino” boksač u povijesti, a opis boksača “tehnički brawler” pojam je koji se najbolje veže uz njega.

Jedan poduži tekst ne bi bio dovoljan da se kažu najvažnije stvari o ovom boksaču i zbog toga se veselimo onome što ćemo moći vidjeti u 90 minuta ovog filma, nakon što on izađe. I nadamo se da će se naći na nekoj od kod nas dostupnih streaming platformi.

Dok se to ne dogodi, uživajte u traileru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI