(VIDEO) Golovkin se vratio pobjedom nokautom u četvrtoj rundi

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.06.2019 07:52h Autor:

Rolls vs. Golovkin

Gennady Golovkin uspješno je otvorio svoju suradnju s DAZN streaming platformom. Sjajni Kazastanac odradio je meč protiv do sada neporaženog Stevea Rollsa, u kojem je slavio nokautom u četvrtoj rundi. Time si je otvorio prostor prema novom okršaju s Canelom Alvarezom.

Steve Rolls ipak se nije pokazao kao netko tko može parirati fenomenalnom GGG-u, koji je odmah od prve sekunde pokazao kako kod novog trenera nije mijenjao ono što je zapravo glavna karakteristika njegovog stila boksa. Bio je agresivan, eksplozivan i vrlo konkretan. To što se Rolls odlučio pokušati potući svakako je pridonijelo atraktivnosti meča, ali je sigurno i skratilo njegovo trajanje. Rolls je pokazao kako je boksač koji zna udariti, koji se ne boji ući u izmjene i tijekom meča je imao svojih trenutaka. No, ipak je nekoliko klasa ispod svog današnjeg protivnika.

37-godišnji Golovkin posao je završio u četvrtoj rundi, nakon ubojite kombinacije. Sve je otvorio udarac koji je pogodio vrh glave Stevea Rollsa i njegove noge su zaplesale. Pokušao je Kanađanin pobjeći na konopce, ali Golovkin odmah ulazi u njega i pogađa još nekoliko udaraca, gdje se ključnim pokazao lijevi kroše koji je Rollsa poslao na pod. Pokušao se on ustati, no noge su mu otkazale poslušnost i meč je bio gotov.

Golovkin vjeruje kako je ovom izvedbom pokazao dovoljno, odnosno da je zaslužio ući u pregovore za treći meč protiv Canela Alvareza. Budući da su obojica na DAZN platformi, vjerujemo kako ne bi trebalo biti problema oko ugovaranja istog, ukoliko obje strane budu zainteresirane. Kazahstanac je već rekao kako kao savršen termin vidi mjesec rujan. Sad su na potezu Oscar De La Hoya i Saul “Canelo” Alvarez.

Ispod teksta pogledajte najbolje trenutke meča i završetak istog, u videu koji vam donosi organizator cijele priredbe, DAZN.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI