(VIDEO) Floyd Mayweather završio u nokautu na podu ringa svoje dvorane

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.02.2019 13:59h Autor:

screenshot

Vrlo zanimljiva situacija dolazi iz dvorane Floyda Mayweathera u Las Vegasu. Njegov otac, 66-godišnji Floyd stariji, završio je u nokautu nakon sparinga do kojeg je dovelo prepucavanje ispred ringa.

Akteri ovog događaja su spomenuti Mayweather i jedan od trenera u njihovoj dvorani, 45-godišnji Ross Thompson. U pitanju je također bivši boksač, ali ujedno i prosječan boksač koji je 2011. godine završio karijeru s 27 pobjeda i čak 16 poraza te tri neodlučena meča.

Kako kaže autor snimke koja se pojavila, a koji je zatražio da ne bude imenovan, sve je krenulo izvan ringa. Thompson je u jednom trenutno Mayweatheru rekao kako je njegov mlađi brat Roger bolji trener od njega, što je ovog razljutilo toliko da se nabrijao na fizičko nasilje, ali prije toga je kroz neke komentare omalovažavao Rogerovu boksačku karijeru.

Mayweather je onda otišao korak dalje te je Thompsonu rekao da ga ovaj ne bi mogao dohvatiti u ringu, budući da je prevelik za njega. Ovaj je prihvatio izazov i njih dvojica su se našli unutar konopaca, a vrlo brzo se potvrdio kako veteran nije bio u pravu. 21 godinu mlađi Thompson pronašao je kombinaciju koja je Mayweathera poslala na pod.


Prema informacijama iste osobe, Mayweather nije završio bez svijesti, ali je oko tridesetak sekundi ostao na podu, dok se nije uspio sabrati i ustati. Sve je završilo time da su se na kraju svi zajedno nasmijali, a Mayweather i Thompson su se rukovali i čestatali si. Neki su rekli kako ovo zapravo nije prva takva situacija, odnosno da u istoj dvorani često bude trash talka koji na kraju završi u ringu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI