(VIDEO) Fan vrlo praktično dokazao da se Fury ustao na vrijeme!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.12.2018 15:09h Autor:

Screenshot

Je li sudac trebao prekinuti meč u 12. rundi kada je Deonatay Wilder najprije dobro pogodio Tysona Furyja desnicom, da bi ga prilikom pada dovršio lijevom rukom?

To je tema koja se posljednja dva dana “žvače” na boksačkim i borilačkim portalima, ali i u britanskim “main stream” medijima. Naime, i dalje aktualni svjetski WBC prvak je izjavio da je od trenutka kada je Fury pao na pod, pa do trenutka njegovog dizanja na noge prošlo ne deset nego 12 ili 13 ili čak 14 sekundi.

Wilder: Vidio sam kako su mu se oči okrenule, sudac je trebao prekinuti meč!

S njegovom procjenom su se u prvi mah složili mnogi ljudi iz svijeta boksa koji su smatrali da je sudac zaista presporo brojao Britancu. No, je li to zaista tako?

U videu koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je snimio jedan boksački fan, se jasno vidi da je “Kralj Cigana” sat uspio pobijediti za samo 0.1 sekundu, odnosno da se zaista ustao na vrijeme. Prema tome, sudac Jack Reiss je postupio ispravno.

Uostalom, da je Wilder uspio dovršiti Furyja u toj rundi, možda bi i bilo neke sumnje, ali s obzirom da je na koncu i sam bio uzdrman nekoliko trenutaka kasnije od strane svog protivnika, potpuno je jasno da je sudac bio u pravu kada je odlučio dopustiti izazivaču da nastavi meč. Jer je on za to bio sposoban. Zar to nije poanta?

Kasnije su se pojavili još neki video uratci koji dodatno pokazuju da je sudac Reiss bio na visini zadatka.

Što vi mislite, je li sudac trebao prekinuti meč ili nije kod drugog nokdauna u 12. rundi?

Je li sudac trebao prekinuti meč Wilder vs. Fury kod drugog brojanja?

GLASAJ

Loading ... Loading ...


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI