Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Canelo na račun sjajnog starta savladao Jacobsa odlukom i kolekciji pridodao još jedan pojas | Fight Site

(VIDEO) Canelo na račun sjajnog starta savladao Jacobsa odlukom i kolekciji pridodao još jedan pojas

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.05.2019 11:14h Autor:

Jacobs vs. Canelo

Saul “Canelo” Alvarez savladao je Daniela Jacobsa jednoglasnom sudačkom odlukom nakon 12 rundi. Meč je zapravo odlučen sjajnih startom Meksikanca, a Jacobs se aktivirao prekasno da nadoknadi izgubljene prve runde meča.

Dugo boksačka publika nije vidjela ovako agresivnog Canela od prve sekunde meča, no upravo tu se krila taktika za dolazak do novog pojasa. Uspio je postaviti tempo i pogađati u 1-2 serijama, čime je Jacobsa izbacio iz balansa. Vraćao je Jacobs vrlo kvalitetno, no količina pogođenih udaraca u prvih pet rundi bila je apsolutno na strani Canela. Najgore po Jacobsa je bilo što nije znao što očekivati. Canelo je napadao na sve načine, raznim tehnikama i pronalazio je razna mjesta na Jacobsovom tijelu gdje je radio štetu.

Probudio se Jacobs u šestoj rundi i napokon postavlja svoj ritam. Prednji direkt počinje raditi jako dobro i Canelo više nije mogao prilaziti kao u samom otvaranju meča. Kako je meč odmicao, Meksikanac je sve češće bio na konopcima. Jacobs u takvoj situaciji nije odlučio skupljati bodove i osvajati runde, nego je krenuo po prekid i posljednje četiri runde publika je na nogama. Obojica pogađaju jako puno udaraca, ali niti jedan nije padao. Imao je svaki svojih trenutaka i te posljednje runde nije bilo lako za presuditi. Srećom po njega, Canelo je napravio dovoljno u prvoj polovici meča te se nije morao brinuti za ishod.

Na kraju je Jacobs bio blizu, ali ne dovoljno. Sudačke kartice pokazale su dva puta 115-113 i jednom 116-112 za Alvareza, koji je svojim pojasevima srednje kategorije sad pridodao i onaj po IBF-u. Daniel Jacobs još jednom je potvrdio kako je jedan od najboljih boksača svijeta, no ponovno su nijanse nedostajale da dođe do velikog skalpa.

Ispod teksta možete pogledati najbolje trenutke uvodnih borbi i fenomenalnog glavnog meča. Sve vam to donosi DAZN-ov službeni Youtube kanal.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI