(VIDEO) Big Baby Miller došao do nove nokaut pobjede

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.11.2018 10:13h Autor:

Miller vs. Dinu

Jarrell “Big Baby” Miller prošao je kroz još jednog boksača koji mu se suprotstavio, odnosno nokautom u četvrtoj rundi savladao je Bogdana Dinua.

Miller i Dinu nisu se borili za WBA regular pojas kao što je prvo bilo najavljivano, nego je u pitanju bio običan meč. Naime, Manuel Charr je nakon pada na doping testu trebao ostati bez spomenute titule, no na kraju je suspendiran na šest mjeseci i pojas je ostao kod njega. Tako su Miller i Dinu samo predvodili event emitiran na DAZN-u, platformi koja od iduće godine namjerava preuzeti najveće boksačke prijenose.

Dinu je ovim putem napravio zanimljiv posao, tako što je prve dvije runde bio bolji boksač, nekoliko puta je opako pogodio Millera te su mu te runde bodovno gotovo sigurno pripale. Miller se budi u trećoj te je tu rundu viđen podjednako dobar boks s obje strane, dok se u četvrtoj rundi pokazalo koliko Milleru zapravo malo treba. Nevjerojatna snaga koju posjeduje dovoljna je da sve riješi jednim udarcem, što je i napravio.

U videu ispod teksta možete vidjeti udarac kojim je u četvrtoj rundi završen ovaj meč. Aperkat je zapravo sve počeo, odnosno oslabio je gard rumunjskog boksača, nakon čega se povezan lijevi kroše koji je sve završio. 143 kilograma teški Miller došao je tako do svoje 23. pobjede, 20. pobjede nokautom. Što se tiče idućeg ispita, najviše ga zanima Anthony Joshua, no kako je on zauzet, Miller je zatražio pobjednika meča Dilliana Whyte i Dereka Chisore.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI