Verhoeven i Holzken brane pojaseve na Gloryevom megaeventu, 4. prosinca u Amsterdamu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.10.2015 21:43h Autor:

Glory 26 poster

Glory je najavio dvije glavne borbe za svoj najveći event u 2015. godini. Ricco Verhoeven i Nieky Holzken branit će pojaseve prvaka u svojoj domovini Nizozemskoj, na Glory 26 eventu, koji će se održati 4. prosinca u Amsterdamu.

Nakon 32 manja i veća eventa diljem svijeta, Glory je napokon odlučio organizirati event u Amsterdamu, svjetskoj Meki kickboksa i glavnom gradu države koja je dala gotovo sve K-1 prvake, kao i većinu danas najboljih boraca svijeta. Glory dolazi u Nizozemsku 4. prosinca, i to uz najavu spektakularnog programa, kakav nije viđen možda još od tokijskog Glory 13 eventa, s kraja 2013. godine.

Do tog uspjeha misle doći tako što će program predvoditi dvije velike zvijezde, posebno u njihovoj domovini Nizozemskoj. To su prvak teške kategorije, Ricco Verhoeven te po mnogima najbolji pound4pound borac današnjice, Nieky Holzken, prvak velter kategorije.

Njihovi protivnici još nisu poznati, ali je poznato da će održati i turnir za izazivača u perolakoj kategoriji. Četiri borca će se sučeliti, a pobjednik će dobiti priliku napasti pojas kojeg držati kanadski borac Gabriel Varga.

To je za sada sve što je Glory najavio, no i ovo izgleda jako obećavajuće. Zanimljivo, obje glavne zvijezde eventa su tijekom prošlog tjedna najavile svoje MMA debi nastupe. No, to će uslijediti tek iza ovog eventa, s kojim će Glory pokušati ostvariti značajniji financijski i medijski uspjeh, koji bi ih možda podigao iz velikih problema u koje su posljednjih godinu dana upali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI