Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Verhoeven ‘high kickom’ srušio pa udarcima zaustavio ‘Bigfoota’ u drugoj rundi (VIDEO) | Fight Site

Verhoeven ‘high kickom’ srušio pa udarcima zaustavio ‘Bigfoota’ u drugoj rundi (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.10.2017 14:43h Autor:

Verhoeven vs. Silva

Rico Verhoeven rutinski je odradio meč protiv Antonija Silve.

Možemo slobodno reći da je ‘Bigfoot’, unatoč želji i nekoliko naleta, Gloryjevom teškaškom prvaku uspio priuštiti tek jedan lakši trening.

Nizozemac je od samog početka borbe radio ‘low’ i ‘middle kickovima’ i tako korak po korak trošio MMA veterana. Sredinom prve runde borba je i nakratko zaustavljena zbog Verhoevenovog nedozvoljenog udarca u međunožje brazilskog borca.

Silva je nakon kraće pauze uspio nastaviti s nastupom i preživjeti prvu rundu. No, već početkom druge pada u nokdaun nakon savršeno plasiranog Verhoevenovog ‘high kicka’. Slijedi brojanje, ali ne i prekid jer ‘Bigfoot’ daje do znanja da je u stanju nastaviti s borbom.

Ipak, kraj je nakon jednog onakvog udarca bio neizbježan te je Gloryjev prvak iskoristio situaciju i brzinski dovršio posao. Iako možda djeluje da je sudac prerano zaustavio meč, dojam je kako bi rezultat ostao isti te je ovako ‘Bigfoot’, u svom kickboxing debiju, vjerojatno pošteđen dodatnih batina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI