Veliko razočaranje u Moskvi: Kličko slavio u ultra dosadnoj borbi!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.10.2013 22:56h Autor:

Vladimir Kličko

Fanovi borilačkog sporta diljem svijeta jedva su čekali veliki okršaj između Vladimira Klička i do tada neporaženog Alexandera Povetkina, ali borba je bila daleko od spektakularne kakva se očekivala i kakvoj su se mnogi nadali.

Vladimir Kličko svojim prilično neatraktivnim stilom ubio je 'akciju' u ovoj potencijalno jednom od najvećih teškaških boksačkih okršaja posljednjih godina.

Ukrajinac se od samog početka odlučio za prilično česta hvatanja suparnika, sudac mu je od prve runde gotovo pa praktički dozvolio određene hrvačke zahvate, no gledatelji u Moskvi nisu bili oduševljeni takvim potezima te su u više navrata izviždali Klička.

Ne samo što su razočarani gledatelji u ruskoj prijestolnici, već fanovi diljem svijeta uglavnom su ujedinjeni u prilično oštrom kritiziranju Vladimira i društvene mreže prepune su negativnih komentara na njegov račun.

Povetkin je pokušavao borbu učiniti atraktivnijom koliko je to bilo moguće, ali na kraju je Kličko svoje titule obranio pobjedom sudačkom odlukom. Sva tri bodovna suca dala su pobjedu Kličku rezultatom 119-104. Jedno je ipak sigurno – boks je najveći gubitnik te noći.

Spomenimo i kako je u jednoj od uvodnih borbi nastupio boksački veteran iz Srbije Jovo Pudar koji se borio protiv Chagaeva te je odradio odličan meč. Pudar je pružio zaista sjajan otpor favoriziranom protivniku, koji je u konačnici ipak slavio sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI