Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Veliki Thom Harinck završio trenersku karijeru?! | Fight Site

Veliki Thom Harinck završio trenersku karijeru?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.04.2013 09:22h Autor:

Thom Harinck

Nema nikakve sumnje da je sjajni Nizozemac Thom Harinck jedan od najboljih trenera u K-1 svijetu, a to je već godinama potvrđivao svojim odličnim rezultatima i dolaskom velikog broja poznatih boraca u njegov Chakuriki Gym.

No, čini se da je Harinck nakon punih 41 godinu postojanja i djelovanja Chakurikija odlučio kako je vrijeme za njegovu mirovinu, a tu informaciju javnosti je otkrio Hesdy Gerges na svom Facebook profilu. "Primio sam poruku o svom treneru Thomu Harincku da završava trenersku karijeru. On mi je bio veliki prijatelj, trener, ali i očinska figura. Naučio sam mnogo toga kroz brojne godine u Chakurikiju i iznimno sam zahvalan na svemu. Želim Thomu sve najbolje u jednom novom razdoblju u njegovom životu", poručio je sudionik nedavno održanog K-1 WGP Finala u Zagrebu.

U slučaju da niste upoznati s Harinckovom trenerskom ulogom, spomenimo da su kroz Chakuriki prošli borci kao što su Peter Aerts, Badr Hari, Sergei Lascenko, Raul Catinas, Melvin Manhoef, Jerome Le Banner…

Zanimljivo da se poklopilo da je Harinck u tom slučaju posljednji put u trenerskoj ulozi na nekom eventu bio upravo na Final Fightu 3 koji se proteklog vikenda održao u Splitu, a tamo se našao kao trener Raula Catinasa. Spomenimo i da je Thom nedavno kupio također kuću u Dalmaciji, pa bismo jednog od najvećih trenera u K-1 povijesti mogli ubuduće možda vidjeti još češće u Hrvatskoj.

Pogledajte video intervju koji je Harinck dao za Fight Channel u ožujku ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI