Veliki posao SuperKombata: Potpisali ugovor s Playbookom

K1 / Boks 23.05.2013 05:27h Autor:

Eduard Irimia

SuperKombat, jedna od najboljih borilačkih organizacija na svijetu koja promovira uglavnom mečeve po K-1 pravilima, i njezin predsjednik Eduard Irimia sklopili su ovog tjedna prilično bitan posao.

Potpisan je ugovor s njemačkom agencijom Playbook International koja će se pobrinuti za prodaju SuperKombatovih TV prava i distribuciju kako bi prijenos i snimke mečeva bili dostupniji još većem broju ljudi.

"Ponosni smo što smo uspjeli dobiti ekskluzivna prava za cijeli svijet i što ćemo distribuirati mečeve SuperKombata, koju vidimo kao odličnu organizaciju, a interes za borilačke sportove raste u cijelom svijetu. SuperKombat se već sad može smatrati iznimno uspješnom organizacijom", objavili su iz Playbooka.

Razloga za zadovoljstvo najviše ima SK-ov predsjednik Eduard Irimia. "Postajemo lider u Europi za mečeve po K-1 pravilima. S ovim novim partnerstvom i iskustvom koje ima Playbook, vjerujemo da smo povukli pravi potez kako bismo dodatno ojačali svoju poziciju u Europi te kako bismo bili dostupniji i ostalim dijelovima svijeta", rekao je Irimia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI