Velika boksačka noć u kojoj se vratio Amir Khan! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.12.2012 08:20h Autor:

Amir Khan

Sjajni engleski profesionalni boksač Amir Khan imao je u posljednje vrijeme iznimno težak period ne samo u svojoj karijeri, već i u životu. Sigurno se sjećate kada mu je nedavno nekoliko razbojnika pokušalo oteti automobil, a tu su i dva poraza u nizu. No, karijera je opet krenula nabolje nakon pobjede nad Carlosom Molinom.

Subotnja noć bila je iznimno zanimljiva za sve fanove profesionalnog boksa, diljem svijeta se održalo nekoliko prilično atraktivnih priredbi, a najviše vrijedi izdvojiti onu Sauerlandovu u Njemačkoj te novi Khanov meč u Los Angelesu.

Amir Khan najprije je u prosincu 2011. godine izgubio u meču protiv Lamonta Petersona WBA i IBF svjetske titule, a u srpnju ove godine još jednu WBA titulu izgubio je u meču protiv Dannyja Garcije, koji ga je nokautirao u četvrtoj rundi u Las Vegasu. No, Amir se uspio oporaviti i ubilježiti svoju 27. pobjedu u karijeri zahvaljujući tehničkom nokautu u desetoj rundi protiv Carlosa Moline.

To je meč bio za WBC Silver lakoj velter kategoriji, pa se engleski boksač ponovno može pohvaliti da je vlasnik jednog pojasa.

Nürnberg u Njemačkoj je ugostio najnoviju priredbu u organizaciji legendarnog Sauerlanda, a tamo su bez većih poteškoća slavili favoriti Arthur Abraham, Mateusz Masternak i Jack Culcay. Sva trojica borila su se za pojaseve te su ih prilično uvjerljivim prezentacijama i osvojili.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI