Van Roosmalen nakon povijesnog uspjeha pokazao interes za nastupima u UFC-u

K1 / Boks 25.10.2016 16:43h Autor:

Robin Van Roosmalen/Photo by FFC

Robin van Roosmalen, Gloryjev prvak koji je proteklog vikenda osvajanjem titule u perolakoj kategoriji ispisao povijest postavši prvi borac koji je u najprestižnijoj kickboxing promociji imao čast oko struka nositi pojaseve iz dvije kategorije, iskazao je svoju zainteresiranost za nastupima u vodećoj MMA promociji.

Podsjetimo, nizozemski je udarač četiri mjeseca nakon gubitka pojasa u lakoj, postao prvak perolake svladavši Gabriela Vargu. Nakon ovog posljednjeg dvoboja, RvR je u intervjuu za Gloryjevu službenu stranicu poručio kako je zainteresiran za nastupanjem u UFC-u.

“Volim MMA i to je jedna od mojih strasti. Ako UFC želi neke dodatne i kvalitetne borbe, neka mi se obrate”, poručio je Nizozemac nakon trijumfa.

Naglasimo i kako je ovaj elitni borac trenutno član MMA rostera Final Fight Championship promocije u kojoj je i uspješno odradio debi u ovom sportu. Svoj prvi i trenutno jedini nastup okončao je tehničkim nokautom u susretu s Grkom Athinodorosom Michailidisom kojeg je svladao na FFC 22 priredbi koja se održala sredinom veljače u Ateni.

Robin je osim toga poručio i kako mu je sada glavni cilj povratak naslova u lakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI