Usyk zbog ozljede otkazao meč protiv Takama, Hrgovićev nastup “na ledu”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.05.2019 17:35h Autor:

Oleksandr Usyk

Oleksandr Usyk prisiljen je otkazati meč protiv Carlosa Takama, koji se trebao održati 25. svibnja. Ukrajinac je ozlijedio biceps i sad je cijeli program upitan. To uključuje i nastup Filipa Hrgovića protiv Gregorya Corbina. Ipak, Eddie Hearn vjeruje kako će se cijeli program održati.

Meč u Oxon Hillu trebao je biti Usykov debi u teškoj kategoriji. Ipak, donedavni apsolutni prvak lakoteške kategorije ozlijedio je biceps pa je njegov meč protiv Carlosa Takama otkazan. Glavni promotor priredbe, Eddie Hearn, najavio je kako će ovaj okršaj dobiti novi datum te kako se nada da ostatak planiranog programa neće biti ugrožen.

To se tiče i meča Filipa Hrgovića protiv Gregorya Corbina, koji je trebao biti jedan od glavnih okršaja uvodnog programa. Mediji trenutno imaju informaciju kako bi ovo moglo u glavnu borbu promovirati Michaela Huntera (16-1, 11 KO). Radi se o boksaču koji je najavljen za nastup na priredbi, ali još uvijek nije imao protivnika. Njegov jedini poraz u karijeri nanio mu je upravo Usyk, nedugo nakon čega je Hunter postao teškaš. Meč protiv Takama bio bi velika prilika za njega, no i dalje je na Kameruncu da ovakvu promjenu protivnika prihvati.

Hrgovića se po medijima konstantno najavljivalo kao drugu najveću zvijezdu priredbe i fanovi su bili uzbuđeni po pitanju prvog američkog nastupa 15. teškaša svijeta po Boxrecu.

Eddie Hearn je na Twitteru otkrio kako će uskoro uslijediti službeno priopćenje po pitanju održavanja ove priredbe. On je trenutno u Nottinghamu, gdje ovog vikenda organizira priredbu koju predvode Leigh Wood i Ryan Doyle.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI