Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Usyk u potpunosti izdominirao Glowackog i uzeo pojas WBO prvaka u cruiser kategoriji (VIDEO) | Fight Site

Usyk u potpunosti izdominirao Glowackog i uzeo pojas WBO prvaka u cruiser kategoriji (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.09.2016 10:18h Autor:

Glowacki vs. Usyk

Oleksandr Usyk nevjerojatno je dominantno i uvjerljivo nanio prvi poraz u karijeri Krzysztofu Glowacku te mu je tako oduzeo pojas WBO prvaka u lakoteškoj (cruiser) kategoriji.

Usyk je u potpunosti vladao mečem, uz tek pomalo opuštanja u srednjim rundama, kad se više kretao i manje pogađao, s ciljem da povrati snagu za posljednje runde, u kojima je tražio pobjedu prekidom, no do nje ipak nije ušao.

Zlatni Olimpijac iz Londona je još jednom oduševio svojim kretanjem i eskivažama, a udarci su mu bili dovoljno precizni da pobjeda bude neupitna, no ovog puta ne i dovoljno jaki da Poljaka pošalju na pod. Glowacki je pokušavao, cijeli se meč kretao prema naprijed, no Usyk ga je većinom odbijao prednjim direktom. Kad je Poljak i došao do prilike na distanci koja mu odgovara, njegovi snažni udarci nisu nalazili cilj i Usyk na kraju, osim s pojasom, iz ovog meča izlazi bez gotovo ikakve primljene štete.

Zanimljivo je vidjeti što će se sad dalje događati s Usykovom karijere. Cruiser kategorija nije među popularnijima i onima gdje bi se moglo doći do većih borbi, a s njima i zarade, pa mu mnogi već savjetuju odlazak među teškaše ili pokušaj spuštanja u polutešku kategoriju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI