Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Upoznali se Zlatan i Joshua: Još uvijek nije dobar boksač koliko sam ja dobar nogometaš (VIDEO) | Fight Site

Upoznali se Zlatan i Joshua: Još uvijek nije dobar boksač koliko sam ja dobar nogometaš (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.10.2017 18:41h Autor:

Zlatan Ibrahimović i Anthony Joshua

Zlatan Ibrahimović i Anthony Joshua više su puta izražavali međusobno poštovanje jedan prema drugom, no do subote se još nikada nisu susreli. Kada su se napokon susreli u Cardiffu, jedan su drugom poručili neke zanimljive izjave.

Njih dvojica susreli su se prije borbe, a posebno je zanimljivo bilo svjedočanstvo Joshue o onome što mu je popularni nogometaš Manchester Uniteda rekao:

“Čuo je da sam rekao kako nisam savršen, ali da pokušavam to postati. Rekao mi je da to prestanem govoriti i poručim svima: Savršen sam, a da to ni ne pokušavam biti!”

Zlatan je također razgovarao s novinarima, kojima je iznio niz superlativa prema boksačkom prvaku:

“Ima sjajnu energiju, neku izrazito pozitivnu. To je razlog zašto ga ljudi toliko vole i zato ga gledaju kao svog prvaka. Savršen je i prirodan. Snažan, okretan i veliki nokauter.”

Prije meča se Ibrahimović našao u društvu Joshue, no također i Tonya Belewa i Eddiea Hearna, a možemo vidjeti i kako je prokomentirao sam meč. No, nešto je morao dodati u svom stilu:

“Još uvijek nije dobar boksač koliko sam ja dobar nogometaš.”

Ibra jednostavno mora ostati vjeran svom stilu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI