Uživo na FC-u: K-1 World Max finale Buakaw vs. Kehl!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.10.2014 13:08h Autor:

K-1 World MAX

Tajlandska Pattaya u subotu 11. listopada domaćin je finala K-1 Max-a, a u glavnim će ulogama biti Buakaw Banchamek i Enriko Kehl iz Njemačke.

U Pattayi ćemo ponovo imati priliku vidjeti jednog da najboljih K-1 boraca Buakawa Banchameka, kojeg svi dobro sjećaju po imenu Por. Pramuk. Po treći će put pokušati doći do naslova najboljeg na K-1 MAX turniru. Prvi put je nastupio 2004. te je došao do naslova nakon što je slavio protiv Masata u finalu nakon dodatne runde. Te je večeri svladao u 1/4 finalu John Waynea Parra također nakon dodatne runde, a potom u polufinalu i Japanca Kohiruimakija. Godinu dana kasnije zaustavio ga je u obrani naslova Andy Souwer. No, Nizozemcu je za taj poraz uzvratio u finalu 2006. te je došao do drugog naslova.

Ovog će puta 32-godišnjem borcu s Tajlanda, koji je u karijeri ostvario nevjerojatnih 216 pobjeda uz 21 poraz i 12 mečeva koji su završili bez pobjednika, protivnik biti Enriko Kehl. Nijemac je deset godina mlađi, ali već je stekao pozamašno iskustvo tijekom amaterske i profesionalne karijere. Prošle je godine postao i najmlađi sudionik završnog turnira četvorice na K-1 World Maxu.

Ovaj se dvojac već jednom našao zajedno u ringu tijekom prestižne borbe na događaju pod nazivom MAX Muay Thai 5: The Final Chapter. Tada je odlukom sudaca nakon tri runde slavio Buakaw koji će u slučaju nove pobjede postati prvi trostruki pobjednik najprestižnijeg turnira za kickboksača u kategoriji do 70 kilograma.

Osim ovog dvojca svoj debitantski K-1 nastup imat će MMA zvijezda Paul „Semtex“ Daley koji će se boriti protiv Iranca Mohammada Ghaedibardeha. U glavnom dijelu programu vidjet ćemo i dvoboje Maximo Suarez vs. Tural Bayramov te Andre “Dida” Amade i Li Yankun.

K-1 Worlda MAX iz Pattaye možete pratiti uživo na Fight Channelu u subotu 11. listopada od 17:45.


K-1 World MAX Finale:

Buakaw Banchamek vs. Enriko Kehl
Paul “Semtex” Daley vs. Mohammad Ghaedibardeh
Maximo Suarez vs. Tural Bayramov
Andre “Dida” Amade vs. Li Yankun

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI