Ugledni HBO-ov reporter: Mayweather je pustio tri runde McGregoru, da bi organizirao revanš! To je bila prevara! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.10.2017 09:50h Autor:

Jim Lampley

Poznati HBO-ov reporter Jim Lampley je u izjavi za TMZ prilično iznenadio borilačku javnost riječima kako je Floyd Mayweather namjerno pustio nekoliko rundi u dvoboju s Conorom McGregorom kako bi dvojac mogao organizirati revanš.

Njegova teorija ide u prilog vijesti koja se u srijedu pojavila, a koja kaže kako je Mayweather blizu odrađivanja još jednog meča jer bi ga na to mogli natjerati neki neplaćeni porezni tereti. Mayweather je prošlog tjedna objavio video na kojem udara u vreću, što su odmah mnogi protumačili kao znak da se priprema teren za novi povratak.

“Zašto inače staviti video na kojem treniraš? Dozvolio je Conoru McGregoru da pobijedi u tri runde. A zašto je uopće dozvolio da taj meč ode do 10. runde i tako dalje…? Sve je to bila namještaljka”, pita se Lampley i sam daje odgovor.

“Zašto bi se Mayweather uopće umirovio? Kreirao je nevjerojatnu prevaru s ovim mečem. Dozvolio je Conoru da, citiram, pobijedi u tri runde, kako bi  se čitava MMA javnost mogla uhvatiti za nešto. Vjerujem da postoji realna šansa, da ima dovoljno pušača, da Floyd može izvući još 150 milijuna dolara iz svega”, dodaje…

Čovjek iza kamere je pitao Lampleyja za rizik koji bi takav meč donio. Ipak je Mayweather sportaš koji iznimno drži do svojih sada već 50-0.

“Rizik??!! Rizik???!! Jeste li vi sada to povezali izraz rizik s Floydom Mayweatherom? Tu se mladiću ne radi o riziku. Rizik nema veze s ovime s čime se on bavi. Ovdje za njega nema rizika.”

“Ako se kladimo na pitanje želi li Floyd zaraditi još 150 milijuna dolara? Zašto bi to uopće bila oklada?”, zaključuje HBO-ov komentator.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI