UFC olakšao svojim fanovima kupovinu ulaznica za McG/MaC mega meč

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.07.2017 13:01h Autor:

Floyd Mayweather Jr. & Conor McGregor

Ako imate tisuće dolara viška i želite uživo pogledati boksački super meč između Conora McGregora i Floyda Mayweathera u Las Vegasu, evo puta kako na lakši način stići do ulaznica. Naime, UFC je u srijedu objavio priopćenje za javnost s uputama fanovima kako do skupocijenih karata.

Malo pretjerano? Ulaznice za McGregor vs. Mayweather po 98 500 dolara!

Radi li se o dobroj volji da svoje fanove počaste i olakšaju im kupovinu? Ili rezervacija karata ne ide tako dobro kao što se mislilo? Za sada nije poznato, no upute ćemo prenijeti…

“od 24. srpnja ulaznice za super meč između Floyda Mayeathera i Conora McGregora će biti u prodaji, a kako se taj dan približava, naša promocija se udružila s Ticketmasterom kako bi olakšali kupovinu fanovima, ne preprodavačima. I to kroz poseban program. Ako se registrirate na ovom LINK-u, imat ćete priliku dobiti posebankod i link preko kojeg ćete moći kupiti ulaznice za povijesni event. Sve kreće u ponedjeljak 24. srpnja od 10 sati ujutro.

Da bi dobili kod, fanovi moraju verificirati svoje podatke kroz registraciju, no registracija ne garantira da ćete dobiti kod ili da ćete moći kupiti ulaznicu. Limit je dvije karte po jednom kodu. Registracija će se završiti 20. srpnja u 22:00 sata po pacifičkom vremenu”, stoji u priopćenju.

Stoga, ako ste zainteresirani za kupovinu preko ove ponude, požurite… Imate još samo nekoliko sati prije nego što se registracijski link zatvori. Prema hrvatskom vremenu on više neće biti valjan od petka od 07:00 sati ujutro. Podsjećamo kako se cijene najjeftinijih ulaznica kreću od 2450 dolara, a one najskuplje idu sve do 100 tisuća.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI