U Zagrebu i veliki okršaj Ben Saddik VS Adegbuyi!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.01.2014 15:10h Autor:

Benjamin Adegbuyi

Arena Zagreb ponovno će ugostiti vrhunski borilački spektakl. Glory 14 koji će se održati 8. ožujka fanovima u cijeloj regiji omogućit će da uživaju u nastupima nekih od najboljih boraca svijeta, a u četvrtak je otkriven još jedan iznimno atraktivan meč koji je dodan na popis borbi.

Cor Hemmers je na konferenciji za medije u Zagrebu u ime Gloryja otkrio da će snage odmjeriti također dva zaista ogromna teškaša Jamal Ben Saddik i Benjamin Adegbuyi!

Radi se o dva relativno mlada borca koji već sad pripadaju u sam vrh svjetske teškaške K1 scene, a još je duga karijera pred njima.

28-godišnji Ben Saddik na Glory eventima ipak baš i nema najbolji skor. Poražen je u posljednja tri nastupa, kad su bolji od njega bili Daniel Ghita, Peter Aerts i Ben Edwards u studenom prošle godine. No, treba napomenuti i kako je prije toga ubilježio pobjede Remyja Bonjaskyog i Errola Zimmermana.

Adegbuyi je čak pet godina mlađi te iza sebe ima u posljednjih nekoliko nastupa par vrlo značajnih pobjeda. U zadnjoj borbi osvetio se za poraz Pavelu Zhuravlevu kojeg je nokautirao u trećoj rundi, a koliko je opasan potvrđuje i njegova nedavna pobjeda protiv Ismaela Londta na eventu koji se održao u Surinamu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI