U tijeku su pregovori za veliki revanš Wildera i Furyja! U jednoj se opciji pojavio i konkretan datum

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.01.2019 20:27h Autor:

Fury vs Wilder (Instagram)

WBC je prije nekoliko dana službeno zatražio da se organizira veliki revanš Deontaya Wildera i Tysona Furyja, a sada se pojavio i prvi konkretan datum za ovaj važni boksački događaj.

Ako ćemo vjerovati promotoru britanskog borca, Franku Warrenu, ‘Kralj Cigana’ će novi pokušaj za povratak na tron dobiti 27. travnja, a postoji i druga opcija u svibnju, no datum za taj mjesec još uvijek nije preciziran.

Konačnu odluku trebali bi dobiti najkasnije do 5. veljače, odnosno do isteka roka kojim je WBC pritisnuo obje strane da požure s pregovorima. S obzirom na veliku želju oba borca, pretpostavka je da ne bi trebalo biti većih problema u pronalaženju zajedničkog jezika.

Warren je u razgovoru za BT Sport potvrdio da bi borbu volio vidjeti u Engleskoj, ali da je izgledniji nastup na američkom tlu.

“Pregovori su već u tijeku i očekujem da ćemo se uspjeti dogovoriti i prije isteka roka. Postoji obostrana želja i ovo je najunosnija borba za Tysona. Tu je veća lova nego u meču s Joshuom i jednostavno je sve lakše dogovoriti jer obje strane to žele vidjeti”, otkrio je poznati promotor.

Podsjetimo, Fury i Wilder obračunali su se 1. prosinca u Los Angelesu, a njihov fenomenalni meč završio je neodlučeno nakon jedne lude završnice u kojoj se ‘Kralj Cigana’ pridigao iz mrtvih i umalo ispisao jednu od najimpresivnijih priča u povijesti ovog sporta. Iako, priznat ćemo, ni ova nije daleko od toga…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI