Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U srijedu u Tuzli meč za WAKO Pro svjetsku titulu | Fight Site

U srijedu u Tuzli meč za WAKO Pro svjetsku titulu

K1 / Boks 25.12.2011 20:35h Autor:

Zildžić i Strugar

U Bosni i Hercegovini u srijedu će se održati borilačka priredba Noć šampiona 6 na kojoj će u glavnoj borbi večeri snage odmjeriti Salko Zildžić i Marokanac Abdelrahim Chafay.

Pobjednik osvaja titulu svjetskog prvaka WAKO Pro organizacije do 85,1 kilogram. Chafay je višestruki marokonaski prvak u kickboxingu, a kako je dobio i francusko državljanstvo, također je i tamo uspio postati državni muay thai prvak.

Organizatori su objavili i priopćenje za medije o ostalim borbama: U uvodnim mečevima će nastupiti članovi KBV “FLEK Tom-Cat” učesnici Svjetskog prvenstva u Makedoniji koji će za protivnike imati kvalitetne protivnike, čak i svjetske amaterske prvake, iz KBK “Crvena zvezda” Beograd.

Program počinje spomenutim uvodnim mečevima od 20,30 h u kojima će snage odmjeriti: Miroljub Nedeljković – Damir Arnaut (- 67 kg), Boban Marinković Semir Delić (- 60 kg), Jovan Kaluđerović – Elmin Živčić (- 91 kg), Darko Milošević – Mesud Selimović (- 86 kg), Viktor Šubić – Igor Emkić (-81 kg) i Dragan Jovanović – Samed Osmanović (+91 kg)

U uvodnim borbama od 19 sati, tuzlanskoj publici će se predstaviti mladi borci tuzlanskog kluba Mirnes Vejzović, Amar Babajić i Benjamin Mujabašić, koji će za protivnike imati kvalitetne borce iz BiH.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI