Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Puli održan memorijal Mate Parlov | Fight Site

U Puli održan memorijal Mate Parlov

K1 / Boks 27.11.2011 18:16h Autor:

Mate Parlov

Prošle su tri godine otkako je legendarni pulski boksač Mate Parlov preminuo u 59. godini života. Ovog vikenda u sjećanje na njegovu blistavu karijeru tijekom koje je osvajao europske i svjetske titule, kao i olimpijsko zlato, održan je memorijalni turnir u Puli.

U Pattinaggio su došla 32 borca iz 17 hrvatskih klubova, a njih je stiglo pogledati i oko 300 ljudi. Pulski boksači su na domaćem terenu pružili prilično dobar nastup, četiri njihova boksača su slavila. Marko Opšivač (-75 kg) te seniori Amar Obić (-64 kg), Mirsad Ahmeti (-56 kg) i Manuel Smoljan (-75 kg) su stigli do pobjede, dok je iz domaćih redova neuspješan bio tek junior Lorenco Orlić (-69 kg).

Stručni žiri sastavljen od nekadašnjeg Parlovljevog trenera Alda Buršića, predsjednik HBS-a Ante Vičevića i predsjednika BK Pule Pere Tadića proglasio je Mirsada Ahmetija najboljim tehničarem na memorijalu, dok je najboljim boksačem proglašen Amar Obić. Najborbenijim mečem proglašen je onaj u kojem su sudjelovali Manuel Smoljan (Pula) i Joško Malenica (Salona). Za najboljeg kadeta izabran je Robert Basara (Tigar Karlovac), a za najboljeg juniora Marin Mindoljević (Marjan).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI