Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Crnoj Gori se priprema najveći sportski event u povijesti | Fight Site

U Crnoj Gori se priprema najveći sportski event u povijesti

K1 / Boks 12.01.2012 16:34h Autor:

Goran Radonjić

U Podgorici se idućeg mjeseca održava veliki K-1 turnir u organizaciji poznatog promotora Eduarda Irimije. Trebao bi to biti najgledaniji događaj ikad održan u Crnoj Gori.

Završne pripreme za organizaciju Super Kombat World Grand Prixa 25. veljače su u završnoj fazi, a već sad je poznato da će turnir biti prenošen uživo na Eurosportu. “Podgorica će biti domaćin događaja koji predstavlja otvaranje sezone Super Kombat World Grand Prixa koji okuplja najbolje svjetske K-1 borce. Eurosport će uživo iz dvorane Morača prenositi spektakl u 83 zemlje svijeta i događaj će pratiti oko 100 milijuna ljudi”, objavili su organizatori i pohvalili se da bi to trebao biti najgledaniji događaj u povijesti koji je održan u Crnoj Gori.

Predviđa se da bi turnir trebao trajati dva sata, no još uvijek nije poznato tko će sve od boraca nastupiti. Najavljen je i nastup jednog od najboljih crnogorskih boraca Gorana Radonjića.

Očekuje se da svi ugovori o nastupima budu potpisani tijekom idućeg tjedna, tako da ćemo ubrzo saznati tko će sve sudjelovati i hoće li biti hrvatskih boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI