Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Bukureštu službeno potvrđeno: K-1 WGP Finale stiže u Zagreb! | Fight Site

U Bukureštu službeno potvrđeno: K-1 WGP Finale stiže u Zagreb!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.01.2013 16:23h Autor:

Konferencija za medije

Prema glavnom gradu Rumunjske u četvrtak točno u podne bilo je uprto mnogo pogleda. Tamo se zapravo i službeno objavila vijest koju su još rano ujutro prvi saznali čitatelji Fight Sitea. Naravno, pritom mislimo na održavanje K-1 World Grand Prix Finala u Zagrebu.

Zajedničkom konferencijom za medije koju su održali partneri Mike Kim kao čelnik K-1 organizacije i Eduard Irimia kao čelnik SuperKombata, potvrđeno je da će u Zagreb osam boraca loviti sjajnu nagradu u iznosu od čak milijun dolara. Za usporedbu, pobjednik Gloryja zaradio je "svega" 400 tisuća dolara.

"K-1 je globalna organizacija, imamo fanove na svim stranama svijeta i svima njima mora biti dostupno ovo finale. Mogu najaviti i da ćemo posjetiti sve države u kojima postoje ljubitelji K-1", rekao je Kim u Bukureštu.

Eduard Irimia predstavlja jednog od ključnih partnera K-1 već neko vrijeme, a on se ovom prilikom osvrnuo na velike planove SuperKombata tijekom 2013. godine. "Vrlo je važno otkrivati nove heroje nadolazećim generacijama tako da smo započeli veliki projekt na svim kontinentima", rekao je Eduard te najavio brojne javne sparinge za talentirane borce.

U zajedničkoj objavi K-1 i SuperKombata za medije govori se i o prvim službenim europskim probama za K-1 turnire koji će se iduće godine održavati diljem zemaljske kugle. Među državama u kojima će se one održavati je i Hrvatska. Borci koji će proći na tim kvalifikacijama će možda dobiti priliku na nekim od K-1 turnira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI