Tyson: McGregor nije dovoljno kvalitetan da bi boksao s Floydom

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.05.2017 14:03h Autor:

Mike Tyson (Facebook)

U iščekivanju konačnog dogovora između Floyda Mayweathera, Conora McGregora i UFC-a, oko njihovog boksačkog dvoboja, novinare je zanimalo što slavni boksački šampion Mike Tyson misli o čitavoj stvari.

Upitan je li ovaj meč loša stvar za boks, “Iron Mike” u razgovoru za Dubai Eye Sport odgovara:

“Ne, to nije loše za boks. To je zanimljivo. Jedina loša stvar u čitavoj priči jest što Conor nije dovoljno kvalitetan da bi mogao boksati s Floydom. Bilo bi zanimljivije da se bore u UFC-u. Tada bi mogli vidjeti kako Floyd reagira na udarce nogama i ostale stvari iz slobodne borbe. Ali ovo je boks, a Conor nije boksač. Da, imao je nešto amaterskog boksačkog iskustva, ali on nije boksač. On mora ući u ring i odraditi ovo. Floyd mora odraditi ovaj meč. Ako ovo sve radi samo zbog novca to je smiješno. Trebao bi se boriti radi samog meča.”

S obzirom da se o meču priča već mjesecima, a dvije strane nikako ne mogu doći do dogovora, u priču se sada umješao i UFC. Dana White je uspio dogovoriti detalje s McGregorom te se sada čeka samo Mayweather. Ipak, Tyson ne vjeruje da će se meč dogoditi dok oba borca ne budu doslovno u ringu.

“Dok ih ne vidim da su ušli u ring, ne vjerujem. Briga me jesu li što potpisali ili ne. Dok ih ne vidim u borilištu i dok se ne čuje gong, a oni su spremni za borbu, ne vjerujem da će se meč dogoditi”, zaključio je skeptično bivši svjetski prvak u super teškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI