Tyson izgubio kontrolu u progamu uživo! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.09.2014 11:13h Autor:

Mike Tyson

Nekim ljudima jednostavno ne treba stati na žulj. Jedan od njih je Mike Tyson. Boksačkoj legendi jednim se pitanjem zamjerio televizijski voditelj s kanadske televizije. I ne bi to bila velika stvar da Tyson nije voditelja obasuo uvredama u programu uživo.


Verbalno bičevanje Nathana Downera, kanadskog voditelja, započelo je nakon što je upitao Tysona hoće li njegova podrška kandidatu za gradonačelnika Toronta, Robu Fordu, smanjiti šanse istome radi boksačeve kriminalne prošlosti. Naime, Mike Tyson je osuđeni silovatelj. To je bilo dovoljno da boksač poznat po nagloj naravi, izgubi kontrolu. Voditelja je napao kako je negativan, te kako samo glumi „finog tipa“, no ustvari je „piece of shit“. Nastavio je riječima koje iznimno nismo prevodili:  „Fuck you, fuck you. I don't care. What are you going to do about it? I don't know, it's more nerve-wrecking being here talking to a rat piece of shit like you. Nah man, you're a piece of shit. You didn't have to, you're a piece of shit. Fuck you“.


Tyson je usitinu osuđeni silovatelj. 1991. uhićen je zbog napastvovanja 18-godišnje kandidatkinje za Miss Black Americe, te je osuđen na šest godina zatvora. Bio je zatvoren tri godine.Kanadski voditelj kasnije se ispričao zbog Tysonovog vokabulara, ali i zbog vrijeđanja Tysonovih osjećaja. Pouka priče mogla bi biti; ne diraj lava dok spava, pogotovo ne lava koji je prijetio kako će pojestio djecu Lennoxa Lewisa, te više puta izazivo novinare na „šaketanje“ tijekom novinskih konferencija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI