Tyson Fury već zna koja ga dva boksača čekaju prije potencijalne borbe s Joshuom

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.12.2017 13:18h Autor:

Tyson Fury (Screenshot)

Tyson Fury i službeno je prihvatio dvogodišnju suspenziju Antidopinške agencije Ujedinjenog Kraljevstva koja je istekla prije točno dva dana. Sada kada je spreman na povratak, bivši je prvak počeo vagati opcije.

Očekivano, Furyju je najveća želja borba s aktualnim teškaškim prvakom Anthonyjem Joshuom, no osoba koju će se tu puno toga pitati je promotor Eddie Hearn, a on ima nešto drugačije planove.

Hearn je tako u razgovoru za Sky Sports otkrio da je Furyju pripremio dva protivnika preko kojih mora prijeći ako želi borbu s Joshuom.

“Dobra vijest je ta da je sada odradio suspenziju pa njegov povratak djeluje kao neizbježan, a to je sjajna stvar za ovaj sport. Za njega smo se pripremili tri borbe. Može se boriti s Dillianom Whyteom u svom povratku, a zatim i protiv Tonyja Bellewa. Tek nakon toga može dobiti borbu s Joshuom”, izjavio je Hearn pa nadodao da bi to bio najveći okršaj u povijesti britanskog boksa, ali i da Fury već sada traži puno više od 50/50 raspodjele novca, što ipak nije realno s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI