Tyson Fury se vratio u dvoranu i krenuo s treninzima (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.04.2017 17:23h Autor:

Tyson Fury

Bivši boksački teškaški prvak, Tyson Fury, vratio se u dvoranu te je krenuo s treninzima i odmah se pohvalio time kako udara fokusere.

Vjerojatno motiviran svom pažnjom oko sutrašnjeg meča Anthonya Joshue i Vladimira Klička, Fury je najavio svoj povratak i skidanje čak 40 kilograma viška, koje nakupio u posljednjih godinu i pol dana, otkako je detronizirao Vladimira Klička, ali i nakon toga ušao u potpuni privatni kaos. Ipak, izgleda kako je ovog puta Tyson odlučio držati se svoga obećanja te je viđen u dvorani.

Na Yotubeu se pojavio video Furyevog treninga s trenerom Benom Davidsonom, a moramo priznati kako se vidi snaga udarca, iako Fury, zbog svog fizičkog stanja, u ovim trenucima više liči na rekreativca nego na svjetskog boksačkog prvaka.

Kada bi se Fury mogao vratiti boksu još uvijek nije poznato, no iskreno se nadamo kako je donio odluku o povratku na pravi sportski put. Furyu je zapravo tek 28 godina, odnosno samo je godinu dana stariji od Anthonya Joshue, koji će sutra pokušati doći do njegovih pojaseva i njegovog uspjeha, odnosno pobjede nad Vladimirom Kličkom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI