Tyson Fury se preobukao u Batmana i napravio show na press konferenciji s Kličkom (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.09.2015 20:25h Autor:

Tyson Fury i Vladimir Kličko

Danas je održana press konferencija na kojoj su sudjelovali Tyson Fury i Vladimir Kličko, a britanski boksač se potrudio da to ne bude obična pressica. Došao je preobučen u Batmana, potukao se s Jokerom te rekao Kličku kako je on idući, ponudivši mu meč na licu mjesta.

Na svakom medijskom okupljanju koje služi za promociju boksačkog meča Tysona Fury i Vladimira Klička, koji će se održati 24. listopada, Fury se trudi ostaviti dojam, a danas mu je to uistinu uspjelo. Kako i ne bi, kad se ne press konferenciji pojavio u kostimu Batmana, a kao da ni to nije dovoljno, uskoro je pristigao i Joker.

Fury se bacio na njega i "potukao" s njim pred čitavim auditorijem, usput porušivši i pojaseve prvaka koji su stajali na stolu. Nakon što je riješio problem svoje najveće nemeze, Fury se ustao, uperio prst u Klička te mu poručio kako je on idući. Nakon toga je pristiglo osiguranje i odvelo Jokera, a Batman se uputio van, da bi se uskoro vratio Tyson Fury u normalnom "outfitu" te odradio pressice. No, i na njoj je imao svojih trenutaka, pa je između ostalog Kličku ponudio borbu na licu mjestu. No, o tome u drugom tekstu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI