Tyson Fury se planira boriti tri puta iduće godine

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.10.2017 20:55h Autor:

Tyson Fury

Tyson Fury se vraća! Ili to vrijedi barem dok ne najavi još jedno umirovljenje. No, ako je vjerovati njegovim posljednjim izjavama, bivši boksački šampion želi se ozbiljno vratiti boksu i u 2018. godini upisati barem tri nastupa.

Vjerojatno niti najdetaljniji britanski boksački kroničari više ne mogu prebrojati koliko se puta, u posljednje dvije godine godine, Tyson Fury umirovio te uskoro nakon toga odustao od toga i najavio povratak. Budući da je posljednje bilo još jedno umirovljenje, sada je vrijeme za još jedan povratak, kojeg je Fury najavio svojim standardnim kanalom, društvenim mrežama.

“Budite spremni na veliki meč u travnju 2018., biti će to sjajna borba, a nakon toga slijedi još jedan meč na ljeto, da bi se sve završilo mečem krajem godine. To su tri velike borbe u 2018. godini”, napisao je Fury, no nije precizirao misli li točno na svoje mečeve, iako su svi to tako protumačili.

Britanski boksački analitičari i menadžeri su više puta spominjali kako vjeruju u Furyev povratak, no čini se kako ga sada, barem dok aktivno ne pokaže kako će to uistinu učiniti, više nije ne drži za riječ, niti shvaća ozbiljno. Fury redovno postavlja objave s treninga, no činjenica je kako hoda s tridesetak kilograma viška za ikakvo ozbiljno bavljenje boksom.

Ukoliko se 29-godišnji Fury, koji je upisao pobjede u svih svojih 25 boksačkih mečeva, odluči vratiti profesionalnom boksu, prvo će morati riješiti taj problem sa svojom disciplinom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI