Tyson Fury: Očekivao sam da će se Kličko ozlijediti, Batman me koštao velike borbe

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.09.2015 16:21h Autor:

Tyson Fury

Nakon što je meč Vladimira Klička i Tysona Fury odgođen zbog ozljede Ukrajinca, Fury je izjavio kako je tako nešto i očekivao. Također, rekao je kako ga ne treba žaliti, nego da je njemu žao fanova koji će ostati bez meča koji su čekali.

Tyson Fury je o cijeloj temi koja se tiče meča i odgode te vjerojatno novog datuma porazgovarao s jednim britanskim novinarom u svom domu. Ozljeda Klička ga nije iznenadila, odnosno kaže da je to očekivao. Ispričao je što se zapravo dogodilo samo dan ranije:

"Baš smo jučer moj otac, moj trener i ja razgovarali i otac je rekao kako je uvjeren da će Vladimir otkazati borbu. Iduće jutro me nazvao trener i rekao da je otkazao, a ja sam mislio da se šali, jer smo dan prije razgovarali o tome. No, nažalost bilo je tako."

Fury je već dva puta imao sličnu situaciju, kad mu je mečeve zbog ozljede otkazivao David Haye. Žao mu je što se to događa, no ponajviše zbog fanova, koji ulože svoje novce, a na kraju ostanu bez onoga što su platili.

"Ne morate žaliti mene, žao mi je fanova. Moji fanovi uvijek gube, jer kad god se vesele nekom velikom meču, protivnik otkaže meč. Oni su već rezervirali ulaznice i hotelske sobe, tako da gube i financijski. Strašno je to za njih, ne morate mene žaliti, ja sam povrijeđen zbog onoga što se događa njima. Mi ćemo svoje odraditi i biti ćemo plaćeni, no njima se ovo neće vratiti", rekao je.

Protiv novog datuma nema ništa, bitno mu je samo da se on odredi te da se Vladimir pojavi na meču. Nakon toga, nema ništa protiv da odradi takav posao da velikom prvaku to bude i posljednji meč u karijeri.

"Ovime on gubi, jer je on sve stariji, a ja ostajem jednako dobar. Ne znam jesam li toliko neugodan, toliko opasan. Nisam smio pokazati da sam Batman, jer izgleda da me Batman koštao ovog meča. Nadam se da će Kličko htjeti nastupiti protiv mene drugi datum, jer nema što drugo. Može se samo umiroviti, no ja bih radije da ga ja umirovim. Ne želim da mi se titule poklone, želim ih osvojiti", rekao je "Gipsy King" na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI