Tyson Fury odgovorio na izazov Anthonya Joshue

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.04.2017 11:07h Autor:

Tyson Fury

Sve se čini da bi u pripremi mogao biti veliki britanski teškaški okršaj između Anthonya Joshue i Tysona Furya. Joshua je prozvao svog sunarodnjaka, a ovaj mu je ovaj odgovorio.

Joshua je tijekom svog govora nakon pobjede odjednom odlučio obratiti se Furyu i pitati ga gdje je, vjerojatno se nadajući kako je ovaj negdje u gledalištu. Ukoliko je i bio, nije bio na nekom istaknutom mjestu te ga kamere nisu pronašle, pa tako Joshua nije dobio odgovor kojem se možda u tim trenucima nadao. Ipak, Fury je odgovorio putem Twittera:

“Svaka čast Anthony Joshua, odličan meč. Prošao si život i smrt protiv Klička, a ja sam se s njime doslovno poigrao. Hajdemo zaplesati!”

Fury se nedavno vratio punom treningu, u želji da se vrati u formu te da skine 40-ak kilograma viška. Motivirao ga je upravo meč Joshue i Klička, odnosno želja da se bori protiv pobjednika istog. No, Fury je samo jedan od kandidata za taj meč, budući da je Joshua sada postao tražena lovina. Sve će ovisiti o tome kakvo bude Furyevo ponašanje te koliko će se ozbiljno upustiti u treninge i pripreme za povratak. Možda njemu ipak ne bi škodio prvo jedan povratnički meč.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI