Tyson Fury meč Joshue i Ruiza prokomentirao u maniri gospodina

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.06.2019 10:08h Autor:

Tyson Fury

Jedna od osoba iz svijeta boksa koje su prokomentirale pobjedu Andya Ruiza Jr. nad Anthonyem Joshuom bio je i Tyson Fury. Za razliku od svog konkurenta Deontaya Wildera, Fury je ovo odradio u gospodskom stilu.

Iako nikad nije bio u nekim otvorenim pregovorima za meč protiv svog sunarodnjaka, Tyson Fury dio je samog svjetskog vrha i uvijek je bio netko protiv koga fanovi žele vidjeti Joshuu. Osim toga, često ga je spominjao u svojim izjavama i intervjuima pa ne treba čuditi što je i on prokomentirao ono što se dogodilo u Madison Square Gardenu.

Ipak, za razliku od žestokog Deontaya Wildera, “Gipsy King” je ovo odradio u sportskoj i gospodskoj maniri. Kao sredstvo obraćanja i on je odabrao Twitter.

“Svi mi imamo svoje uspone i padove, no Anthony Joshua svoje zvijezde gradi tijekom cijelog života. Ovo je teška kategorija boksa, ovakve stvari se dogode. Odmori se, oporavi, regrupiraj i vrati se nazad”, napisao je Fury.

Nakon što je prije dva tjedna svog meč uspješno odradio Deontay Wilder, a jutros potpuno suprotno Joshua, Wilder svoj idući nastup ima 15. lipnja. U Kaliforniji ga čeka sudar s njemačkim boksačem Tomom Schwarzom. Trenutno je fokusiran na taj meč pa ne treba čuditi što nije bilo likovanja kao kod Wildera. Također, jučer je objavljeno kako je za iduću godinu dogovorio revanš protiv Bronze Bombera. Nakon Joshuinog poraza, taj meč automatski dobiva više na svojoj vrijednosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI