Tyson Fury: Meč Joshue i Millera je meč dva zgubidana

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.02.2019 18:03h Autor:

Tyson Fury (Instagram)

Tyson Fury nema dlake na jeziku kada treba izreći svoje osobno mišljenje, a ono nije niti najmanje lijepo kada je u pitanju borba Anthonya Joshue i Jarrella Millera.

“Bit će to vrlo zabavna borba između dva zgubidana. Biti će uistinu zabavno cerekati se uz taj meč, zar ne? Dva propala klošara koji se bore u ringu, pred 12.000 ljudi. Trebalo bi biti zabavno”, rekao je Fury kad je bio upitan o meču koji će se 1. lipnja dogoditi u Madison Square Gardenu.

On je svojevrsno ljut na Joshuu i Hearna što nisu priliku dali Dillianu Whyteu. On je bio glavni kandidat za Joshuinog protivnika, sve dok ovaj nije odlučio zaputiti se u Ameriku.

“Krivim Eddiea Hearna što se ne održavaju borbe koje bi zapravo trebale, što se za titulu ne bori Dillian Whyte. On je boksač spreman boriti se protiv svakoga, boksač je koji je najviše napredovao u posljednje dvije godine i na tome mu treba čestitati”, rekao je Fury, koji je također svojevrsnu Whyteu oteo priliku. Naime, ovaj je prvo gledao prema meču protiv Wildera. Fury mu se po tom pitanju namjerava odužiti:

“On je zaslužio meč za svjetsku titulu i ja ću mu ga dati nakon što savladam Wildera, to mi nije nikakav problem. Ja nisam šupak, ja sam čovjek od svoje riječi. Ukoliko pobijedim Wildera, kad pobijedim Wildera, Dillian može biti moj idući protivnik. AJ se neće boriti niti protiv mene niti protiv njega, zato što je šupak”.

Konačni datum revanša Wildera i Furya još uvijek nije dogovoren, iako se već više puta činilo kako je sve sigurno. Ipak, WBC i oba boksača nadaju se kako će se uskoro sve znati te da će se taj duel održati čak i prije onog između Joshue i Millera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI